Onderdeel van KGH Customs Services Douaneopleidingen Nederland
Online inschrijven

of bel 088 648 1888

Team

KGH Douaneopleidingen Nederland is een onderneming waar kennis van douanezaken en het organiseren van scholing zijn samengebracht. Met ons team van 2 medewerkers & ongeveer 20 docenten vormen wij een professionele organisatie waar, binnen een informele sfeer, het streven naar kwaliteit en actualiteit voorop staat. Om deze kwaliteit te garanderen houden wij de douaneontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Ons team kenmerkt zich door:

  • Betrokkenheid bij uw organisatie
  • Veel actuele douanekennis
  • Kennis van onze klanten en de obstakels die zij ervaren
  • Enthousiasme
  • Service, ook na uw opleiding of training

Docenten

Wij werken met een team van ervaren docenten, veelal werkzaam binnen de Douane, Belastingdienst of in het bedrijfsleven.. Zij variëren in expertise, maar zijn wel sterk verbonden door één doel: u ondersteunen.

Examencommissie

Alle examens en toetsen van KGH Douaneopleidingen Nederland zijn afgestemd op de beroepspraktijk. De inhoud van deze examens wordt voortdurend verbeterd en gecontroleerd door een examencommissie, bestaande uit leden van de Douane en het bedrijfsleven.

Wij helpen u graag!

Het team van KGH Douaneopleidingen Nederland helpt u graag om de ontwikkeling van uw medewerkers vorm te geven en de kwaliteit van uw onderneming te verhogen.

U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met:

Esther Weidijk

Esther werkt sinds 1 september 2016 bij KGH Douaneopleidingen Nederland. Met haar ervaring en vooropleiding Commercieel medewerker, Marketing en Communicatie is ze in meerdere opzichten een toegevoegde waarde binnen het team.

Simone van Wijk

 Simone werkt sinds december 2019 bij KGH Douaneopleidingen Nederland.

Schrijf u nu in voor een opleiding of training!

Online inschrijfformulier